Activitate Profesionala

În cei 22 de ani de vieţuire pe acest pãmânt am avut ocazia sã fac de toate…M-am nãscut într-un oraş din provincie în care toatã lumea se cunoaşte cu toatã lumea…Am urmat cursurile generale la Şcoala Nr. 6 , denumitã ulterior Zaharia Stancu , iar clasele 9-12 le-am urmat la Colegiul Naţional Anastasescu din oraşul natal , la profilul uman , specializarea filologie intensiv englezã.
Majorã fiind am plecat la capitalã , în ultimii 3 anii fiind studentã a Facultãţii de Ştiinţe Politice în cadrul Universitãţii din Bucureşti. Încã din liceu mi-a plãcut sã mã fac utilã celorlaţi colegi , fapt pentru care am continuat şi în facultate sã fiu reprezentantul secţiei de românã în anii universitari 2009-2011.

Am ştiut repede ce vreau sã fac în viitor pe plan profesional aşa cã m-am asigurat cã deţin informaţii suficiente prin participarea la diferite cursuri , dintre care amintesc training „Comunicarea cu cetățenii în cadrul cabinetelor Parlamentare” în august 2010 asigurat de Asociaţia E-Civis , training “Acceseazã fondurile europene” desfãşurat în noiembrie 2010 de cãtre Asociaţia Manageri în Dialog în parteneriat cu Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri , cursurile „Manager de Proiect” în perioada mai-iunie 2011 , acreditate de Ministerul Muncii , Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei , Cercetãrii , Tineretului şi Sportului.

Prima mea experienţã profesionalã este perioada de 3 luni ca intern în cadrul cabinetului parlamentar al dlui Daniel Geantã. Pe lângã competenţele obţinute , consider cã alte aptitudini de-ale mele mã recomandã ca o persoanã tânãrã ambiţioasã , muncitoare , serioasã şi de încredere!

Sunt masteranda la buget la SNSPA , DRIIE , Evaluarea politicilor si programelor publice europene si am o slujba care imi permite implicarea mea maxima in domeniul de activitate dorit.

Reclame
Publicat on 13 iulie 2011 at 23:43  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/activitate-profesionala/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Mandru de tine!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: