Afara ninge linistit, dar in politica?

Despre rezultatul acceptat al alegerilor si despre cauzele care au provocat acest scor am discutat deja, si mai sunt si altele de zis numai ca acum nimeni nu mai zice nimic. Oare toata lumea a intrat in spiritul sarbatorilor de iarna sau zapada de afara ne impiedica sa mai privim asupra viitorului acestei tari?
Astazi avem prima sedinta de plen a Parlamentului Romaniei mamut care cuprinde 580 de membri. Si daca nu era suficient, Domnul Victor Viorel Ponta ne propune cel mai numeros Guvern din istoria Romaniei, dar si dintre guvernele europene. Este o dovada de putere si aroganta faptul ca Ponta propune, contrar afirmatiilor de pe vremea cand era in opozitie, un Guvern numeros doar pentru a impaca orgoliile din USL. Dar se falesc degeaba, se imbata cu putere si inca nu au invatat ca este un cutit cu doua taisuri.
Vor putea face tot ce vor in tara asta, pentru ca acest guvern cu oameni dubiosi este spirijinit di Parlament de o majoritate coplesitoare incat vor putea calca in picioare chiar si constitutia asa cum au inceput sa faca din iunie. Raportul Comisiei de la Venetia ne confirma acest lucru evident inca de atunci, in vara s-a produs un abuz asupra institutiilor si principiilor statului de drept.
Acum pentru a multa oara, Domnul Ponta promite ca va respecta legea. In cadrul sedintei de iarna a Consiliului European, Presedintele Traian Basescu i-a inmanat Presedintelui Martin Schulz inainte pozei de familie a sefilor de state un document.
Ca urmare a faptului ca Prim-ministrul Guvernului Romaniei a decis sa faca public Acordul, in virtutea unei transparente totale, Aministratia Prezidentiala pune la dispozitia opiniei publice Acordul integral intr-un format needitabil.Va invit sa il cititi si sa judecati actiunile Guvernului si prin prisma acestui document.
Sper cat de curand toti cei care ati votat USL doar pentru a vota impotriva lui Traian Basescu sa constientizati cat rau ati putut face Romaniei si ca doar Presedintele este cel care face tot posibilul pentru a tine tara pe linia de plutire.
Just think about it!

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/12/19/afara-ninge-linistit-dar-in-politica/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. Nu stiu de ce, voi de la PDL, sunteti interesati de ceea ce fac votantii USL. Construiti o alternativa pentru electoratul vostru dar si pentru cei 60% care nu s-au prezentat la vot.
    Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti e sa-l dati jos pe Blaga. Este cel mai prost presedinte de partid si in jurul lui nu se poate construi nimic. Nu va intrebati de ce Ponta si Antonescu spun ca se poate discuta cu domnul Blaga in calitate de lider PDL? Cand dusmanii decid cine e bine sa conduca PDL, atunci inseamna ca aveti o mare problema.

    • Cand votantii USL(poate mai responsabili din punct de vedere al exercitarii dreptului la vot) ne decid soarta, iar uniunea politica pe care ei au ales-o este dovedita ca a incalcat grav principiile democratiei, sunt ingrijorata!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: