Cartea neagra a Guvernarii USL

Suntem cu o zi inaintea inceperii oficiale a campaniei electorale, de fapt acum cu doar cateva ore…Desi USL a furat startul in capitala cu bannere ale dlui turnator Felix se afla deja in intersectii.

Astazi a avut loc o conferinta extrem de importanta inaintea acestor alegeri parlamentare care vor decide viata romanilor pentru urmatorii 4 ani.

Astazi cei doi co-lideri ai ARD, domnii Vasile Blaga si Mihai Razvan Ungureanu au prezentat promisiunile in care au esuat politicienii USL in frunte cu Victor Ponta si Crin Antonescu.

Va invit sa aveti rabdarea sa ascultati conferinta de presa care astazi a fost transmisa in direct doar de B1TV, pentru ca pentru restul televiziunilor „impartiale si obiective” nu a fost un subiect suficient de interesant.

Vasile Blaga despre minciunile USL

MRU despre incompetenta USL

Incepand de maine aveti la dispozitie 30 de zile in care sa va convingeti ca oamenii pe care Alianta Romania Dreapta vi aduce in fata ca si candidati in colegiul in care locuiti sunt oamenii care va pot reprezenta cu adevarat in Parlament si care merita sa formeze o majoritate care sa sustina un guvern de dreapta.
Pentru ca doar dreapta poate mentine Romania pe CALEA DREAPTA!

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/11/08/cartea-neagra-a-guvernarii-usl/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: