Raspunsul este mai multa Europa!

Uniunea Europeana trece de aproximativ 3 ani printr-o criza economica, care a evidentiat cel mai bine faptul ca Europa merge pe trei viteze si ca suntem intr-atat de interconectati incat cu totii avem de suferit de pe urma unui stat.
Găzduit de Partidul Democrat Liberal (PDL) şi Uniunea Democrată Maghiară dinRomânia (UDMR / RMDSZ), Congresul PPE va evidenţia eforturile noastre necontenite de a combate provocările cu care se confruntă cetăţenii europeni în contextul actualei crize economice globale.
Singurul răspuns la aceste provocări este „Mai multă Europă”, cum sugerează şi tema celui de-al XXI-lea Congres al nostru. PPE nu are doar ambiţia şi obligaţia de a aduce „Mai multă Europă” cetăţenilor, dar are şi forţa de a se opune populiştilor şi demagogilor care doresc distrugerea Uniunii Europene.
Este un eveniment care ne confirma inca o data, dupa reactiile din aceasta vara referitoare la suspendarea Presedintelui Traian Basescu, sustinerea pe care PDL o are in cadrul celui mai mare grup parlamentar din PE si celei mai importante familii politice europene.
Eu alaturi de alti colegi de-ai mei din cadrul Organizatiei de Tineret avem ocazia sa luam parte la acest eveniment important.

Reclame
Published in: on 16 octombrie 2012 at 20:04  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/10/16/raspunsul-este-mai-multa-europa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: