Cine ce mai zice?

Saptamana aceasta a inceput cu declaratii ale liderului pnlist, dupa o pauza de vorbe…Dintre multele aprecieri pe care acesta a simtit nevoia sa le faca mi-au atras atentia 2:
Isi doreste instaurarea unui regim de premierat dar doar daca ei castiga majoritatea, pentru ca premierul desemnat de USL sa reprezinte Romania. Ceea ce nu se poate intampla decat modificand constitutia! In felul acesta vor sa il salveze pe Victor Ponta de la declaratia facuta la intoarcerea Presedintelui Traian Basescu la Cotroceni, cum ca el nu se va mai duce la Consiliul European. Ar fi insa util sa isi indemne ministrii sa se duca la intalnirile Consiliului Uniunii Europene.
Isi aminteste cu nostalgie despre faimoasele manifestari si ovationari ale liderului suprem de pe vremea cand el era doar unul din turma. Acum ca s-a vazut seful statului, doreste si el sa aiba parte de ele, desi candva ii displaceau… Noroc cu noi ca „visul frumos” s-a terminat!
Mai in gluma, mai in serios, USL organizeaza un eveniment de amploare in Bucuresti in zilele in care toti liderii importanti ai Europei de dreapta sunt la Bucuresti la Congresul PPE. Vor acum sa contrabalanseze acest eveniment, distragand atentia de la importanta lui. Dar sa nu uitam ca socialistii europeni au mutat locatia congresului lor de la Bucuresti. Popularii nu au facut acest lucru!
Dar noi avem treaba!
http://www.mediafax.ro//politic/antonescu-vom-castiga-alegerile-omul-care-va-reprezenta-cu-adevarat-romania-va-fi-premierul-10172359
http://www.mediafax.ro/politic/antonescu-despre-lansarea-usl-imi-plac-stadioanele-pot-sa-vina-si-delegatii-ppe-sa-vada-armata-usl-10176540

Reclame
Published in: on 9 octombrie 2012 at 00:15  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/10/09/cine-ce-mai-zice/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: