Fii si tu un comunicator

In seara aceasta am vazut pe facebook o postare care avea atasata poza de mai jos. Am ramas surprinsa si m-a pe ganduri. Suntem atat de multi care zilnic utilizam facebookul, toti transmitem stari si lucruri care ne plan, comunicam cu prietenii sau ne informam.
Din ce in ce mai multi utilizatori de facebook sunt implicati in discutii politice, insa nu este suficient! Facebookul este cea mai la indemana modalitate de comunicare si cu toate astea politicienii nu o folosesc suficient de mult. Au priza la public paginile de nimicuri, care nu impartasesc nicio informatie utila(nu pot intelege asta).
Dar trebuie sa ne gandim la un lucru: fiecare are cercul lui prieteni si fiecare are o opinie despre ceea ce se intampla zilnic in aceasta tara pe domenii diferite. Daca si tu ai posta si ai discuta cu alte persoane cu care esti conectat, poate ti-ai da seama de adevarata forta a comunicarii si efectele de mobilizare pe care le poate provoca. In felul acesta am avea o agenda publica, nu a mass-mediei.

Tu te informezi? Dar simti ca se vorbeste cu tine? Si pentru rezolvarea problemelor tale? Fii tu cel care se implica si devino un comunicator. Cineva cu siguranta iti va citi postarea.
Va sugerez un articol foarte bun in acest sens.
http://theophylepoliteia.wordpress.com/2012/10/02/comunicare-comunicatori-politica-de-comunicare-prima-parte/

Reclame
Published in: on 4 octombrie 2012 at 21:07  Comments (3)  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/10/04/fii-si-tu-un-comunicator/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. Ca sa comunici, trebuie sa ai si cu cine (cel putin cineva sa te asculte, iar spusele tale sa prezinte interes). Un segment critic este cel al tinerilor, extrem de neconectati la realitatile curente. Nu este imposibil, dar nu pare deloc usor de a-i scoate din lumea lor, „turnul lor de fildes” si a de a le vorbi despre faptul ca libertatea fara responsabilitate nu exista…

  2. bravooooo,multumim

  3. sau speriat USLINOSII…?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: