Scoala bate-o vina

Luni, 1 octombrie: Inca un inceput de an universitar pentru cei 400.000 studenti la universitatile de stat, dar si pentru cei inca nestiuti de la particularele din Romania. Desi asa multe…rezultate invers proportionale.
Primim inca un motiv pentru care sa credem ca actuala guvernare prin vocea dnei Ecaterina Andronescu nu este nicidecum interesata de calitatea invatamantului romanesc!Datorita Hotărârii de Guvern din 30 iulie 2012 s-a dat drept de funcţionare universităţilor de pe lista neagră, permiţându-le să obţină avizul ARACIS până la 30 martie 2013. 26 de unităţi de învăţământ, cu mii de studenţi înscrişi, au fost salvate doar de venirea USL la Putere.
Este o totala lipsa de respect pentru noi, acei absolventi de liceu si studenti care invatam astfel incat sa intram la facultati de stat recunoscute pentru meritele profesorilor si ale absolventilor acestora, aceia care dorim sa facem o cariera academica, aceia care pana la urma urmei avem respect fata de proprietatea intelectuala si nu plagiem!
Vreau sa inchei articolul cu cateva fraze ce apartin celor de la Academia Catavencu: „Ecaterina Andronescu: „O societate nu poate să fie mai bună mâine decât este școala astăzi”. Da, corect, dar școala de mâine poate să fie mai bună dacă Ecaterina își dă demisia astăzi. Și poimâine o să fie bine și-n societate.”
http://www.evz.ro/detalii/stiri/Decizia-scandaloas-a-Guvernului-care-a-salvat-26-de-universiti-fantome-1002933.html

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/10/01/scoala-bate-o-vina/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: