Prezentarea cu fast a dreptei

Dupa o dupa-amiaza de organizare urmeaza o zi de desfasurare de forte de dreapta. In ultima luna am asistat la semnarea protocolului, stabilirea unei conduceri colegiale, a unei comisii de integritate, la inregistrarea ca prima alianta electorala la BEC pentru alegerile parlamentare. Intram insa pe ultima suta de metri din punct de vedere al formalitatilor.
Pentru cei care nu stiau, maine vor avea loc in paralel Consiliile de Coordonare ale celor 4 formatiuni politice care formeaza A.R.D., pentru ca apoi sa avem parte de lansarea oficiala in randul membrilor a Aliantei Romania Dreapta.
Este un eveniment care, sper va atrage atentia multor cetateni nehotarati, care sa inteleaga ca eforturile noastre au intr-adevar un tel comun: guvernarea Romaniei intr-o maniera de dreapta care sa fie corecta fata de cetatenii sai si sa asigure un parcurs european echilibrat, prin oamenii cei mai capabili.
Dar avem nevoie de efortul fiecaruia ca acest lucru sa se intample, si sa ne simtim reprezentati si mandri de politicienii nostri, nu sa fim aratati cu degetul in Europa.
Va promit un eveniment care merita sa va tina in fata televizoarelor intre 11.00-14.00, cu ale carui detalii voi reveni live maine de la Palatul Parlamentului.

Reclame
Published in: on 28 septembrie 2012 at 18:52  Lasă un comentariu  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/09/28/prezentarea-cu-fast-a-dreptei/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: