A.R.D.

Se pot face multe glume pe seama acronimului aliantei si cu siguranta uslasii vor face o campanie murdara legandu-se de acest aspect, doar pentru ca referitor la continutul pachetului pe care il prezentam populatiei nu vor avea ce spune.
PDL este singurul partid din Romania care are un Cod etic. Motiv pentru care candidatii Aliantei Romania Dreapta trebuie sa intruneasca anunite criterii pentru a candida la alegerile generale. Pentru ca ne respectam electoratul , dar si pentru faptul ca ne dorim o clasa politica responsabila schimbarea incepe cu noi. Criteriile de integritate ale Aliantei Romania Dreapta:

Daca nici acum nu dam o sansa dreptei cand se fac eforturi mari de responsabilizare a politicienilor, atunci nu meritam decat sa fim mintiti la orice pas de socialisti! Eu una ard de nerabdare sa votez candidatul aliantei in colegiul in care locuiesc!
http://www.monica-macovei.ro/blog/2012/09/16/criteriile-de-integritate-ale-aliantei-romania-dreapta-conferinta-de-presa-transcript/

Reclame
Published in: on 17 septembrie 2012 at 12:44  Comments (1)  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/09/17/a-r-d/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Se pare ca aceste criterii au facut prima victima: Monica Iacob Ridzi si-a dat demisia din PDL. http://teofilabrudan.wordpress.com/2012/09/19/criteriile-etice-promovate-de-monica-macovei-lucreaza-si-au-facut-prima-victima-monica-iacob-ridzi-si-a-dat-demisia-din-pdl/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: