Un weekend impreuna

Buna seara dragi romani dupa o zi de duminica cu 2 luni si jumatate inaintea alegerilor parlamentare, dupa terminarea scolii de vara a tineretului si a femeilor, dar mai ales in ziua in care a fost inregistrata prima alianta care si-a aratat intentia de a candida la alegerile parlamentare.
Sa incepem insa prin a vorbi despre weekendul minunat pe care l-am petrecut la Eforie Nord alaturi de alti 400 de tineri democrat liberali. Pe langa discursurile liderilor politice preluate de televiziuni si presa scrisa, scoala de vara deja devenita un eveniment cu traditie in PDL are si alte dedesubturi.
De fapt acele detalii conteaza pentru noi: interactiune, socializare, afirmare, distractie, prietenie. Suntem cu totii tineri si profitam din plin de fiecare intalnire cu altii ca noi pentru a ne impartasi emotiile, experienta si cunostintele. Si intotdeauna reusim sa plecam cu un suflu nou atat de necesar in acest an electoral in care PDL a fost si va fi incercat din plin.
Am avut parte de oameni speciali care ne-au reconfirmat cat de importanti suntem in constructia politica a dreptei pe care am si urmarit-o in ultimele luni.
Incepem campania si avem o lupta grea contra tuturor intoxicarilor facute de USL in privinta guvernului PDL, dar motive suficient de bine argumentate impotriva modului de guvernare socialist care unora mai in varsta ca mine le aduce aminte de haosul din primii ani de dupa revolutie!
Sta numai in noi sa fim acei romani europeni implicati si responsabili pentru vietile lor! Noi suntem hotarati sa ramanem smart and right. Tu?
https://www.facebook.com/AliantaRomaniaDreapta
http://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/09/16/un-weekend-impreuna/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Constantenii confirma cele scrise. Atmosfera si trairile din timpul Scolii de Vara a Tineretului Democrat Liberal a fost deosebit de placute si intense. Pe aceasta cale uram multa putere de munca si reusite tuturor colegilor nostri din tara si nu numai. Toate cele bune, si nu uitati : „INAINTE PRIN DREAPTA!”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: