Ultima solutie procurorii…

Cea mai mare anchetă a procurorilor din România bagă frica în baronii USL. Sute de dosare penale au fost deschise pentru anchetarea fraudelor electorale care s-au făcut la referendumul din 29 iulie, iar ilegalitatile au iesit la iveala repede.
S-a pornit o lupta impotriva procurorilor chiar de catre cel care este momentan Ministru Interimar la Justitie, Victor Ponta, ceea ce demonstreaza cat respect au fata de independenta justitiei. Problema este ca lasa impresia cu nerusinare ca procurorii ancheteaza pe oricine a votat. Nimic mai fals. Sunt anchetati doar cei care sunt suspecti ca au votat de mai multe ori. Parerea lui Ion Iliescu despre aceasta actiune democratica si legitima a procurorilor ii apartine in totalitate si lui Crin Antonescu: si anume ca asa ceva nu s-a mai vazut de la mineriadele din anii ’90. Acestia au reusit sa compare un demers democratic al justitiei din Romania cu o actiune ilegala a minerilor pentru care Ion Iliescu inca nu a platit.
Noi cetatenii onesti ai Romaniei , cei care credem in justitie , sprijinim toate demersurile pornite de catre procurori , sprijinim tot cea ce este in spiritul legii . Condamnam toate intimidarile facute de catre Victor Ponta , Crin Antonescu si toti acei infractori care la ora actuala sint in stare sa detoneze un razboi civil . De trei luni incoace ei nu fac altceva decit sa induca ura intre cetateni . Au inceput cu infiriparea urii contra etniilor , continua cu ura intre regiuni si mai grav acum vor sa instige oamenii contra procurorilor si a justitiei.

Reclame
Published in: on 17 august 2012 at 12:52  Comments (1)  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/08/17/ultima-solutie-procurorii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. […] cum putem constata, totalitarismul incepe sa incolteasca in jurul nostru…  Incalcari grave ale Drepturilor Omului in Rusia, fascism inspirat din Ferenc […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: