Garantat Vanghelie

Una dintre frazele care l-au facut si mai celebru pe celebrul care este in persoana dlui Primar Vanghelie Marean.
Sectorul 5 este un caz aparte din toate punctele de vedere si asta „se datoreaza” administratiei care de 12 ani a preferat sa sustina ca bugetul Primariei nu ii permite sa faca proiecte de dezvoltare in loc sa munceasca pentru a accesa fonduri europene, care a preferat sa dea ajutoare sociale in loc sa creeze locuri de munca, sa incurajeze neprezentarea la vot tocmai pentru a se asigura ca el va fi ales de aceiasi cetateni carora le cumpara votul prin diverse mijloace.
Vanghelie a reusit sa minta si sa ii fie crezuta minciuna de 2 ori dupa cate un mandat ineficient.
In 2004 promitea vopsirea tuturor blocurilor din sector. A reusit sa vopseasca unele dintre ele, putine si prost; incat cei care intra in Bucuresti prin partea de sud pe Soseaua Alexandriei sunt intampinati de un curcubeu de prost gust pentru ca fiecare bloc inalt de la strada are o alta culoare.
In 2008 promitea asfaltarea tuturor strazilor din sector si asigurarea curateniei. A reusit sa asfalteze strazi dar calitatea a lasat de dorit fapt pentru care multe s-au stricat la scurt timp dupa alegerile din vara, iar altele au ramas neasfaltate(Str. Balinesti ; Str. Pangarati ; Str. Pontonierilor ; Str. Poienita ; Str. Pichetului ; Str. Pitpalacului ; Int. Humulesti ; Str. Cascadei ; Dr. Mic intre Vii ; Str. Gemanata ; Str. Serbesti ; Str. Pipirig ; Str. Bobilna ; str. Neptun ; Str. Midia ; str. Piatra Soimului ; str. Teius ; Str. Garoafei ; Str. Perinita ; Str. Batasani ; Str. Floare de Varf ; Str. Circulatiei ; Str. Spatiului ; Str. Bobului ; Str.Mircea cel Batran ; Str. Fratii Buzesti ; Str. Delureni ; Str. Culturii ; Str. Arefului ; Intr. Cosmina ; Str Lavei ; Str. Nandru ; Str. Dantelei ). Putine? Eu cred ca foarte multe, mai ales daca adaugam faptul ca unele nu au canalizare, chiar daca in acte ele figureaza ca avand toate utilitatile civilizate. Asa face actualul primar treaba in sector de 12 ani. Eu una, locuind aici de 4 ani, sunt satula sa am gunoi la strada, sa fie zapada iarna cat copacii, sa am caini la fiecare colt de bloc, sa nu ma simt in siguranta.
Anul acesta, dl Vanghelie ne cere inca o data votul. De marti au fost amplasate stegulete pe stalpii de pe strazile importante din sector cu acesta in care ne reaminteste ca sectorul 5 este casa lui, iar noi ii suntem familia. Atunci el nu are pic de respect fata de casa si familia sa pentru ca nu o ingrijeste, o minte si nu il intereseaza de dezvoltarea si bunastarea pe termen lung a membrilor acesteia. Proiectul cu care spera sa castige voturile cetatenilor anul acesta este reabilitarea gratuita a tuturor blocurilor din sector. Mincinoasa promisiune deoarece bugetul nu ii permite sa faca acest lucru decat pentru cateva zeci din cele aproximativ 1000 de blocuri din sector, si de asemenea timpul efectiv nu ii permite sa faca acest lucru in 12 luni asa cum promite, ci in 4 ani.
Alt lucru minor: nu are bani pentru ridicarea gunoiului şi nici pentru măturatul străzilor din Sectorul 5, dar primarul PSD – Marian Vanghelie şi-a cumpărat bodyguarzi de 400.000 de euro. Asta în ciuda faptului că există și Poliția Locală a Sectorului 5, pe care oricum o foloseste in interes propriu pentru protejarea corturilor de campanie.
Si astea sunt doar cateva exemple din minciunile spuse de-a lungul celor 3 mandate de catre Primarul Sectorului 5. Ii incurajez pe toti cei care s-au saturat de un astfel de comportament sa se prezinte la vot pe 10 iunie si sa aleaga alternativa cea mai buna pentru sector.

Reclame
Published in: on 24 mai 2012 at 11:49  Lasă un comentariu  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/05/24/garantat-vanghelie/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: