Campanie electorala

Pe 11 mai a inceput campania electorala pentru alegerile autoritatilor locale in 2012. Timp de o luna politicienii sunt vizibili, sau ar trebui sa fie, macar acum. Timp de o luna, suntem bombardati la casutele postale cu diverse materiale electorale, de informare. Timp de o luna, vedem pe blocuri, strazi, stalpi, panouri, bannere, afise cu candidatii la diverse functii. Timp de o luna, candidatii ar trebui sa se duca din usa in usa sa se prezinte cetatenilor si sa le castige votul.

Cate din acestea se intampla? Si care au efect?

O sa ma limitez la cazul sectorului 5 in care locuiesc. Startul campaniei a fost furat de dl Romanescu de la UNPR, deoarece si-a lipit fata pe toti stalpii si cabinele telefonice, si cu 2 zile inaintea inceperii oficiale a campaniei, deja avea mashuri cu mesajul „Votati Romanescu!”, CEEA CE ESTE ILEGAL. Din punct de vedere al afisarii, este de altfel singurul candidat care a recurs la aceasta metoda, dl Vanghelie de la USL nu este interesat de acest lucru, dl Atanasoaei de la PDL nu a primit aprobari, dl Mihaescu are alte motive, iar restul pana la 21 sunt doar ca sa fie.

Flyere in casuta postala am gasit de la candidatii UNPR si PDL in care isi prezinta in linii mari proiectul politic.

Ceea ce face diferenta, este faptul ca din partea PDL candidatii la Consiliul Local si General merg din usa in usa sa discute cu cetatenii pentru a le afla problemele specifice fiecarei zone, precum si pentru a le cere sprijinul la alegeri. Acesta este gestul care determina o atitudine sau alta, mai ales ca PDL are o echipa de consilieri tineri profesionisti, cu initiativa si planuri de viitor in interesul cetatenilor din acest sector.

Anul acesta, cetatenii sectorului 5 au din nou sansa de a alege pentru sectorul lor, si fie, stau din nou acasa desi sunt nemultumiti de administratia de 12 Vanghelie, fie aleg schimbarea, alternativa oferita de unul dintre ceilalti candidati. Alternativa pentru mine este reprezentata de dl Mihai Atanasoaei, fostul prefect de Bucuresti, cu experienta in administratie si cu o viziune clara de dezvoltare a acestui sector. Iar lucrurile se pot schimba doar cu votul fiecaruia dintre noi!

„Daca vom iesi masiv la vot, vom scapa de Marian Vanghelie!”

Reclame
Published in: on 19 mai 2012 at 10:51  Lasă un comentariu  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/05/19/campanie-electorala/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: