Responsabilitate politica

Nu m-am putut abtine in nicio zi de la a face comentarii pe marginea subiectelor politice cotidiene si am reusit sa angrenez in discutie mai multi prieteni de pe facebook, care insa mi-au reprosat ca sunt partizana desi am argumentat optiunile mele intotdeauna.
Acum vine randul meu sa ma intreb:Oare cati dintre cei care posteaza pe retelele de socializare stiu ce inseamna o platforma politica? Oare cati dintre cei care striga la Universitate chiar cred ca in cazul unei schimbari de guvern va curge lapte si miere? Norocul USL-ului ca multimea din Piata Universitatii se uita doar in gura Realitatii si a Antenei 3, un bun exercitiu pentru ei de manipulare in masa. Oare cati dintre voi sunt la curent cu ce se intampla cu adrevarat in Europa aflata in plina criza? Cati dintre voi au inteles ce s-a intamplat cu adevarat in Grecia odata cu demisia lui Papandreu, mascata de un referendum de fatada? Cati dintre voi au ascultat declaratiile Presedintelui Traian BASESCU si NU AU CITIT DE FAPT DOAR CE AU VRUT TELEVIZIUNILE SA EVIDENTIEZE ? Oare cate personalitati din clasa asta politica si-ar fi pus pielea in bat ca sa ia masurile economice necesare redresarii, stiind ca toate vor fi nepopuliste si-i vor aduce sacrificarea partidului pe scena politica?
NOI, romanii, ne pricepem la toate, dar in special la fotbal si la politica! Noi avem 22 de milioane de antrenori ai echipei nationale, noi avem 22 de milioane de presedinti de tara… si performante pe masura, din pacate!
Nu sunteti multumiti, va inteleg, si pe mine ma nemultumesc multe, dar ca cetatean activ ma deranjeaza extrem de mult sa vad comentarii venite din partea unor cetateni inactivi, care nu se prezinta la vot, care nu isi platesc taxele si impozitele, dar care in permanenta au pretentii de la stat si arunca cu pietre in politicieni! Cred sincer ca avem nevoie de o responsabilizare a cetatenilor pentru a avea apoi pretentii de la politicieni!
Pentru ca tara asta sa fie apreciata la adevarat ei valoare trebuie sa incetam sa o mai facem de ras!

Reclame
Published in: on 23 ianuarie 2012 at 11:42  Lasă un comentariu  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2012/01/23/responsabilitate-politica/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: