Pentru ca Promovam Valorile!

Vorbeam acum 2 luni despre melancolia primei zile de scoala din fiecare an scolar si facem atunci o remarca. Eu stiu ca vremurile nu mai sunt la fel si generatiile se schimba dar haideti sa mentinem cu totii un gram de decenta si respect pentru munca noastra. Nu poti pune pe acelasi nivel un student care a terminat si masteratul cu cineva care nu are doar 8 clase terminate. Nu spun ca cel din urma este mai putin inteligent decat primul , ci spun ca primul trebuie sa primeasca alte responsabilitati conform studiilor terminate. Nu putem avea pretentia ca o diploma sa ne aduca numai beneficii…Fiecare trebuie sa isi gaseasca locul in societate!

Plecand de la acesta idee , ca principiu de baza al actiunilor Organizatiei de Tineret a PDL Bucuresti , pe 8 octombrie , de fapt inca din 7 octombrie , in cadrul Consiliului de Coordonare al OT PDL Bucuresti , am demarat actiunea de abonamente gratuite la BCU pentru studentii care au avut in anul universitar trecut peste media 9. A fost remis mass mediei un comunicat de presa….In mod nu surprinzator, acesta a fost preluat doar de putine siteuri de stiri(cele de pe profilul meu sunt cele gasite de mine). In momentul in care noi ca organizatie de tineret ne asumam public ca principiu de baza al activitatii noastre promovarea valorilor si ne opunem public propunerii legislative a USL privind studentii fara bac, nimeni nu ne baga in seama! Daca in schimb era implicat in vreo situatie neplacuta cineva mai marcant dintre tinreii democrati liberali probabil vuiau ziarele , asa cum nu se mai satura nici acum de stirea despre pictorialul dnei Presedinte PDL Bucuresti din TABU(frumoase poze).

Organizaţia de Tineret a PDL Bucureşti le cere tuturor profesorilor care consideră propunerea Ecaterinei Andronescu periculoasă pentru tinerii aflaţi în plin proces de devenire ca oameni să reacţioneze şi să condamne public populismul de care dă dovadă vajnica social-democrată. De asemenea, toţi tinerii care au muncit pentru a ajunge unde sunt trebuie să spună răspicat că există diferenţe, că ei sunt cei care trebuie promovaţi.

Parafrazându-l pe filosoful Edmund Burke, „când oamenii buni nu iau atitudine, egalitarismul dogmatic poate să triumfe”. OTPDL Bucureşti le cere tuturor celor care cred că România poate progresa doar prin performanţă să nu lase o asemenea propunere să se materializeze. La 20 de ani de la căderea comunismului, nu trebuie să ne întoarcem la un egalitarism care nivelează valorile în jos.

Daca si tu consideri ca ai ceva de spus si daca esti de acord cu noi te invit sa intri in legatura cu noi! Ne gasesti atat pe http://otpdlbucuresti.ro/ cat si pe facebook http://www.facebook.com/pages/Otpdl-Bucuresti/284633321548217.

De asemena ne poti ajuta publicand pe profilul tau poza campaniei noastre BCU pentru studenti. 

Reclame
Published in: on 15 noiembrie 2011 at 00:01  Lasă un comentariu  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://teodorabrabete.wordpress.com/2011/11/15/promovam-valorile/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: